Tjenester

Ulike tjenester hos Mona salongen


Klipp/frisyreendring

Vi utfører alle slags klipper i salong.Vi utfører klipper med saks og maskin alt etter eget ønske. Vi har både svenner og lærlinger i salong så ønsker du rabatter har de ulike lærlingene forskjellige priser.


Topp

Farge/stripebehandling

Vi jobber daglig med ulike kombinasjoner av farge/bleking. Vi er jevnlig på kurs for å holde oss oppdatert på ulike farge/stripe trender. Ønsker du balayage, ombre eller andre behandlinger utfører vi dette. Flere av oss i salongen har vært på kurs innen disse behandlingene.

Topp

Permanent/strukturomforming

Permanent/strukturomforming er både for deg med kort eller langt hår. Ved spørsmål, ta kontakt med salongen.

Topp

Løft

Løft er en midlere variant av strukturomforming. Ønsker du å få volum i partier hvor håret er "flatt" eller tynget er løft noe for deg. samtidig kan løft være et godt alternativt til permanent da det gir håret en mer naturlig form. Er du usikker hva som passer ditt hår best, ta kontakt.

Topp

Hodebunnsmassasje

Lyst å unne deg noe ekstra? Vi utfører hodebunnsmasasje i 15 min med kur tilpasset ditt hår. Hodebunnsmassasje øker blant annet blodsirkulasjonen og gir deg velvære samt pleie til håret.

Topp

Kurer

Vi tilpasser kur etter hår og hodebunn, og gir råd og veiledning for hjemmebruk. Ønsker du å få kurbehandling i salong kan du få dette samtidig som hodebunnsmassasje.

Topp

Extensions

Vi har både tape og punktextensions alt etter hva du som kunde ønsker. Vi har fargeringer inne så hårfargen tilpasses til hver enkelt kunde før bestiling. Rask leveranse. Ønsker man å fylle ut enkelte partier som lugg, fremre del av håret eller forlengelse av eget hår anbefales det å komme innom for en konsultasjon. Vi bruker merkene Hairtalk(tape) og She(punkter).

Ønsker du å bestemme selv om du ønsker å ha langt hår kan vi bestille clip-on/off hår. Dette passer perfekt for de kunder som ønsker å variere bruken av hår til hverdag og fest. Håret er ekte så kvaliteten er deretter. Rask leveranse. Vi har fargering inne så du får riktig farge til ditt hår.

Topp

Brudeoppsett/makeup

Mona salongen har god erfaring i forhold til oppsett av hår og makeup til brud. Vi har prøvetimer før selve dagen og kan få analyse i forhold til makeup i forhold til din hud og farger.

Topp

Oppsett

Vi utfører oppsett til konfirmasjoner, spesielle anledninger, bryllup, forlovere og alt etter ønske.

   
Topp


Makeup

Vi utfører hverdags- og festmakeup. Skal du på temafester eller andre arrangementer utfører vi dette og. En av våre ansatte har ulike kurs innen makeup og ønsker man analyse i forhold til hvilke farger man ønsker og hva som passer deg som kunde best ta kontakt med salongen.Topp

Vipper/bryn forming og farge

Vi analyserer og tilpasser form og farge til deg. En av våre ansatte har kurs i analyse av bryn (form/farge) hvis man er usikker hva som passer deg.


Fargeanalyse

Vi finner "dine" farger ut fra: hud, hår og øyne. Det gjør blant annet dine kleskjøp enklere da du blir mer bevisst på hvilke farger som passer deg. Fargeanalyse tas  før Stilanalysen. Ønsker du fargeanalyse i forhold til makeup gjør vi på salongen også dette.


Topp


Stilanalyse

Vi analyserer og gir deg en fullstendig gjennomgang hvilke snitt/former på klær som passer deg. Du slipper feilkjøp da du blir sikrere i dine valg. Vi gir råd om hårfrisyre, sko, smykker, det som passer til din kroppstype.

Topp


 
 


Mona Salongen AS  |  Løkkeveien 19, 9510 Alta  |  Telefon: 78 43 54 85